You have to feed the goat

I torsdags kom Mimmi och jag mötte upp henne på stationen. Drog ut för en kaffe där vi stötte på Erika, Sara, Fabbe och Nujen. 
Spontanbestämde en Bio, så jag, Mimmi och Fabbe möter upp Annie utanför Kinon och smyger in med donkenkäk och kollar på Pornopung. Hade fan låga förväntningar om norsk film, men fan så kul den va! Och hemsk, men ruggigt sevärd! Pimp. 
 
 
Fredagsförmiddagen kom Mimmi förbi, vi städade här hemma och gled sen ner på stan med henne och Tilda. Vinmonopolet och lite annat viktigt. Sen gled jag och Mimmi hem hit igen för lunch och nagelfix. Livet som tjej ni vet. Fabbe gled förbi en stund han med. Sen drog vi oss iväg för att fixa kräftor, jag, Mimmi och Fille. 
Fille och jag styrde sen upp med en tacomiddag för oss 2 innan vi drog oss hem till Louise för en myskväll. Goa tjejer. Lollo följde sen med hem som nattsällskap här hos oss. Fullt hus, den natten sov vi 8 per här. Huset som alltid har gäster, de är här det. 
 
Lördag och hela lägenheten gjordes om till en städplats. Det fixades och donades och sen drog jag och Annie hem till Fille där vi bakade paj och fixade en massa. Det vankades ju kräftskiva under kvällen! 
Vid 198 började folk rulla in och vid 19 stod kräftorna framme och stämningen var på topp. Vi var på vår takterrass och solen sken på ordentligt! 
Vi blev mellan 25-30 pers under kvällens gång och det var riktigt trevligt. Förutom att ja inte kan ta i dom små äcklen (kräftorna), men de löste sig fint ändå. Gäller bara att kunna flörta till sig lite hjälp. 
Snapsvisor, paj, kräftor och efterrätt. Lite vin och drinkar på det. Hur bra kväll som helst, om man bortser från en incident jag fick hantera lite senare på kvällen. 
Dansade sen vidare mot krogen och skrattade mig igen om en fin kväll. Den avslutades dock inte lika fint. Efter min och Mathildas springtävling hem bröt helvetet lös och det blev en lång natt. Vi hanterade diverseproblem som sen fortsatte in på söndagen. Livet förändras rätt snabbt här i Oslo har jag märkt. Och kaos är det minsta ordet som beskriver min sommar. 
Så söndagen ägnades åt problemlösning i princip. Och häng hos Fille för min del. 
 
 
 
Idag, måndag. Ska snart möta upp Fille för en pw! Hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0